Știrile zilei – 15 octombrie 2024

1. Aquatim a lansat o versiune actualizată a aplicației My Aquatim, disponibilă pentru sisteme Android și iOS. Aplicația se adresează atât consumatorilor care dispun de un contract cu Aquatim SA, cât și celor care nu dispun de acesta. Pentru a beneficia de facilitățile aplicației, utilizatorii trebuie să-și creeze un cont pe bază de nume de utilizator, adresă de e-mail și parolă. Consumatorii care au încheiat un contract cu compania de apă și au un cod de client, vor avea acces facil la contul de client pentru vizualizarea și plata facturilor, evidența plăților, transmiterea indexului contorului și urmărirea istoricului de consum. De asemenea, aplicația le oferă și posibilitatea de a gestiona mai multe contracte și locurile de consum aferente acestora.

2. SDM face cunoscut programul zilei de 15 octombrie unde se vor executa activități specifice serviciului de semnalizare a circulației rutiere, întreținere, funcționare și dirijare a circulației rutiere pe raza municipiului Timișoara: marcaje rutiere  pe Calea Aradului și Calea Torontalului; modernizarea instalației de semaforizare a intersecției pe Str. Iepurelui – Str. Anton Pann – Piața Mitropolit Alexandru Șterca – Șuluțiu. În cazul producerii unor evenimente rutiere lucrările de reparații și înlăturare a daunelor vor fi prioritare față de programul zilnic propus. În cazul primirii unor avize de lucrări cu caracter urgent acestea vor fi prioritare față de programul zilnic propus.

3. Societatea Drumuri Municipale Timișoara anunță programul de reparații și lucrări de întreținere, valabil pentru 15 octombrie. Este vorba despre străzile: Dr. Pavel Vasici Ungureanu, Aleea Ionel Perlea, Glad, Ștefan Luchian, Socrate, Constantin Brâncuși, Aurel Popovici, Dimitrie Paciurea, Pod de Fier Crișan – Plopi, Piața Traian – Str. Zăvoi, Piața Unirii, Calea Moșniței, Câmpului, Calea Lugojului și Rudolf Otto. În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

4. Teatrul Național din Timișoara anunță că, începând de sâmbătă, au fost puse în vânzare biletele pentru cele două reprezentații ale spectacolului THE INFAMOUS RAMIREZ HOFFMAN, spectacol în care publicul îl va putea reîntâlni pe celebrul actor american John Malkovich. Spectacolul va beneficia de supratitrare în limba română. Cele două reprezentații ale spectacolului sunt programate joi, 14 noiembrie și vineri, 15 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara.