Știrile zilei – 23 august 2024

1. Societatea Drumuri Municipale Timișoara anunță programul de reparații și lucrări de întreținere, valabil pentru ziua de 23 august. Este vorba despre străzile: Glad, Calea Aradului, Martir Ovidiu Munteanu, Orșova, Circumvalațiunii, Torontalului, Grădina Zoologică, Mihai Eminescu, Marginii, Armoniei, Pod de Fier Crișan – Plopi, Anton Pavlovici Cehov, Liviu Rebreanu și Dimineții. În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

2. SDM face cunoscut programul zilei de 23 august unde se vor executa activități specifice serviciului de semnalizare a circulației rutiere, întreținere, funcționare și dirijare a circulației rutiere pe raza municipiului Timișoara: marcaje rutiere pe timp de noapte în Piața Consiliul Europei și pe Str. Cluj; reparații la instalația de semaforizare a intersecției pe Str. Ștefan cel Mare – Str. Johann Heinrich Pestalozzi. În cazul producerii unor evenimente rutiere lucrările de reparații și înlăturare a daunelor vor fi prioritare față de programul zilnic propus. În cazul primirii unor avize de lucrări cu caracter urgent acestea vor fi prioritare față de programul zilnic propus.

3. Primăria Timișoara anunță că, în următoarea săptămână, vor fi instalate sirene noi de alarmare publică. „În perioada 22 – 30 august, în Timișoara vor fi instalate sirene de alarmare publică. Pe durata acestor lucrări, vor fi efectuate scurte teste de sunet de sirenă și mesaje vocale, necesare pentru a asigura funcționarea corectă a sistemului de alertare în situații de urgență. Vă asigurăm că totul este sub control și nu există motive de îngrijorare”, au transmis reprezentanții primăriei.

4. Aquatim transmite că, de vineri, 23 august, ora 21:00, până sâmbătă, 24 august, ora 05:00, la intersecția străzilor Lorena și Gheorghe Adam se va realiza o deviere de conductă. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Gheorghe Adam, Telegrafului, Pădurea Verde și Lorena – pe porțiunea dintre străzile Gheorghe Adam și Pădurea Verde.