Știrile zilei – 4 octombrie 2024

1. Primăria continuă și în luna octombrie seria tratamentelor de dezinsecție terestră pentru combaterea ţânţarilor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 10-15 octombrie, între orele 22:00 – 06:00, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Stropirile se efectuează pe toată raza orașului.

2. Direcţia de Asistenţă Socială efectuează plata suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi pentru sezonul 1 noiembrie 2023 – 31 octombrie 2024. Plata se face titularilor cererii sau cu împuternicire notarială, la sediul situat în bd. Regele Carol I, nr. 10, după cum urmează: vineri, 04 octombrie; luni, 07 octombrie și marți, 08 octombrie. Suplimentul se plătește pentru cererile înregistrate în perioada 21 iulie – 20 august 2024. Plata este aferentă lunii august.

3. Societatea Drumuri Municipale Timișoara anunță programul de reparații și lucrări de întreținere, valabil pentru 4 octombrie. Este vorba despre străzile: Dr. Pavel Vasici Ungureanu, Aleea Ionel Perlea, Spl. Protopop Meletie Drăghici, Glad, Socrate, Constantin Brâncuși, Grigore Alexandrescu, București nr. 15, Ion Ionescu de la Brad, Calea Aradului, Marginii, Câmpului, Calea Torontalului, Podul de Fier Crișan (Zona Plopi) și Aleea F.C. Ripensia.  În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

4. SDM face cunoscut programul zilei de 4 octombrie unde se vor executa activități specifice serviciului de semnalizare a circulației rutiere, întreținere, funcționare și dirijare a circulației rutiere pe raza municipiului Timișoara: marcaje rutiere pe Calea Torontalului; marcaje rutiere pe timp de noapte pe Calea Alexandru Ioan Cuza; modernizarea instalației de semaforizare pe Str. Johann Heinrich Pestalozzi – Str. Ștefan cel Mare. În cazul producerii unor evenimente rutiere lucrările de reparații și înlăturare a daunelor vor fi prioritare față de programul zilnic propus. În cazul primirii unor avize de lucrări cu caracter urgent acestea vor fi prioritare față de programul zilnic propus.